Kulinárne leto prebieha: od 9. 7. 2025 do 27. 8. 2025
Zloženie a cena degustačného menu
Objednať si môžete 4-chodové degustačné obedové menu za cenu 27,99 EUR vrátane dopravy a dane.
Termíny, kedy varia kuchárske hviezdy:
9.7.2025 - Tomáš Reger (Element)
16.7.2025 - Aleš Hrabec (Zdravé stravování)
23.7.2025 - Pavel Švestka a Izabela Škutová (účastníci soutěže Hell's Kitchen Česko 2024)
30.7.2025 - Oskar Klanert (Na Humpolce)
6.8.2025 - Tomáš Hauser (Penzion Zikmundov)
13.8.2025 - Fabio Giacopelli (ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana)
20.8.202 - Michal Buček (Hotel Baltaci Zlín)
27.8.2025- Pavel Drdel (Sůl a řepa)
Rozvoz
Degustačné menu rozvážame v rámci štandardných rozvozových trás Zdravého stravovaní. Menu bude doručované buď v utorok popoludní, alebo v stredu ráno.
Objednávky
Objednávky prijímame najneskôr do stredy (23:59) predchádzajúceho týždňa, než daný kuchár varí.
Zľavy
Pri objednávke viacerých rôznych degustačných menu s platbou vopred (bez možnosti vrátenia peňazí pri zrušení po doručení prvého jedla) vám poskytneme zľavu:
- Objednávka 4 rôznych degustačných menu z 8 = 10 %
- Objednávka 6 rôznych degustačných menu z 8 = 15 %
- Objednávka všetkých 8 rôznych menu = 20 %
Ako objednať
Objednávkový formulár tu.
Viac informácií
Na stránke kulinarskeleto.cz budeme zverejňovať rozpisy jednotlivých degustačných menu a predstavovať kuchárske hviezdy Kulinárneho leta 2025. Sledujte nás aj na sociálnych sieťach:
Instagram
Facebook