Monika Vavrečková
Akreditovaný poradca pre výživu
Venujem sa výživovému poradenstvu a tvorbe zdravých receptov, preto je pre mňa pravidelná a zdravá strava veľmi dôležitá. Medzi moje najväčšie záľuby patrí tiež cvičenie a dlhé prechádzky v prírode. Poslednou dobou sa mi práca začala hromadiť a času na koníčky už príliš neostávalo. Preto som sa rozhodla vyskúšať krabičkovú stravu od Zdravého stravovania. Po pol roku môžem povedať, že to bezpochyby nebolo zlé rozhodnutie.
Přečíst celou referenci
Vincent Navrátil
Herec
Krabičky Zdravé stravovanie by som odporučil každému, kto má v pláne dosiahnuť svoj vytúžený cieľ čo najrýchlejšie. Už za pár týždňov som videl v cvičení výsledky. Správna strava skutočne robí všetko.
Martin Hála
Futbalista SK Sigma Olomouc
Zdravé stravovanie pre mňa nie je novinkou, už kedysi som si odoberal jedlo a po nejakej dobe, keď som si uvedomil, že chcem opäť vyváženú stravu a o nič sa nestarať, bolo Zdravé stravovanie mojou prvou voľbou. Ako profesionálny športovec oceňujem napríklad to, že hneď po tréningu mám k dispozícii desiatu, prídem domov a len siahnem do chladničky, následne pre obed a nestrácam tak čas ani energiu nakupovaním, varením atď. Vyhovuje mi aj rozmanitosť jedál a možnosť upraviť si veľkosť porcií aj na základe kalórií. S jedlom od Zdravého stravovania som absolútne spokojný a verím, že aj vám bude chutiť.
Gabriela Kostohryzová
Pôrodná asistentka, mama a influencerka
Krabičky odoberám už nejaký ten mesiac a som veľmi spokojná. Strava je vždy čerstvá, pestrá a jedlá vo všetkých programoch, čo som vyskúšala, veľmi chutné. Veľmi oceňujem komfort, ktorý krabičky prinášajú – nemusíte myslieť na to, čo si zase uvariť a či to bude dostatočne vyvážené. Za seba môžem len vrelo odporučiť.
Adam Mišík
Spevák a herec
Zdravé stravovanie som vyskúšal na mesiac a môžem skutočne potvrdiť, že sme to, čo jeme. Iba za jeden mesiac som nabral svalovú hmotu a cítil sa dobre ako nikdy. Krabičky šetria čas, starosti a vo finále aj peniaze. Určite odporúčam hlavne ľuďom, čo nemajú čas variť doma, pretože v reštauráciách človek nedostane presne také nutrične hodnotné jedlo, aké potrebuje v každodennom záprahu.